Názor k článku Výhody a nevýhody průmyslově vyráběných potravin. Co převažuje? od Dana Mihulkova - Průmyslové vyráběné potraviny jsou výhodné hlavně pro výrobce:...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2019 16:03

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Průmyslové vyráběné potraviny jsou výhodné hlavně pro výrobce: dobře se skladují, nepodléhají rychlému kažení, vyrobeny z levných surovin se prodají dráž, pomocí eček se vylepší barevný vzhled i vůně, tím prodejnost vzroste, no idylka. Co však tomu řekne organismus, který neumí trávit neprirozenou stravu, a proto vzniká v žaludku kompost? Zajímalo by mě, proč výrobci ještě ke všemu kombinují v jednom výrobku více druhu cukrů , nebo více druhu mléčné složky? Aby byl výrobek ještě hůře stravitelný? Rozhodně nejsme zdravější než v minulém stoleti .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).