Názor k článku Z mandlu do bramborárny od Alf - tak my už pár let chodíme u nás k řezníkovi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2010 21:13

    Alf (neregistrovaný)

    tak my už pár let chodíme u nás k řezníkovi pro párky z masa, buřty z masa, uzené z masa, šunkový salám ze šunky. Pravda, buřty nemá ani za 29, ani za 49 ba ani za 69 uzené, ani bůček nejde pod stovku, šunkový salám také nemá za 89 či kolik stojí v marketu – ale ta chuť všech těch uzenin, to bych všem přál. A ty vůně.
    Zabalí do papíru a představte si, papír je durch mastný, umastí tašku, ruce. Koupíte v marketu a pokud to dají do papíru tak se rozmočí.
    Mleté maso – to si řeknete z čeho to chcete, on nakrájí kusy masa, hodí do mlýnku, umele, zváží a máte mleté maso.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).