To jsem zvedav, jak dlouho jeste. Kolik lidi si vsimne upozorneni, ze je nutno mleko prevarovat a kolika bude blbe z toho, ze to neudelali a odmitnout celou vec jako „mleko, ze ktereho maji lide prujem“?
Bodejť by neměli průjem, když většina z nich mléko v životě neměla a jsou zvyklí na kaseinovou vodu z krabice… troufám si tvrdit, že dnešní průměrný spotřebitel by se zes*al i po klasickém bolševickém plnotučném mléku z flašky, protože i na něm se při odstání dělal špunt ze smetany, věc posledních dvacet let nevídaná.
Mléko jsem nikdy nepřevařoval, ani kravské, ani kozí. Nikdy mi nic nebylo. Musí se to jen slít přes čisté plátno, aby se tam nedostaly chlupy a štěpinky kůže z vemene, potenciální zdroj infekce; a o to je při průmyslovém dojení postaráno.
je mi přes 40 a vzpomínám jak jsem u příbuzných na šumavě chodil s tetou do kravína na čerstvé mléko,a zároven jak mi trvalo dlouho než jsem si zvykl na chut mléka v krabicích.Lidi by si měli také uvědomit že za bolševika stálo červené mléko 3,10 a modré tuším 2,00Kč k dnešku vynásobte 8–10 a když krabice stojí caa 15 tak se asi někde ušetřit mudelo a nejlépe na kvalitě.