Názor k článku Za kvalitním českým mlékem stojí hlavně mlékárny, až poté chovatelé krav od andrej - vsetko ok, ale taketo mlieko sa do druheho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2018 10:14

    andrej

    vsetko ok, ale taketo mlieko sa do druheho dna zmenilo na kysle mlieko (ak ste mali stastie) alebo na nechutnu pachnucu zrazeninu (ak ste nemali stastie a mlieko bolo infikovane bakteriami ktore mlieko skazili).
    Po obycajnom prevareni sa to samozrejme dezinfikuje, ale znicite tym mnozstvo tepelne citlivych vitaminov a denaturujete bielkoviny.
    Preto UHT osetrenie, preto cistenie vemena, preto snaha o ciste prevadzky, je to totiz lacnejsie ako vyliat 30.000 litrov mlieka skazeneho pocas dovozu spinavou cisternou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).