Názor k článku Zabijačka – jak na to, abyste neskončili se žlučníkovým záchvatem od Ivan - Takhle si představují zabíjačku intelektuálové z města, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2017 8:07

    Ivan (neregistrovaný)

    Takhle si představují zabíjačku intelektuálové z města, že se vesničané zakousnou do flákoty masa ze které odkapává tuk, následně z toho mají žlučníkovou koliku a onemocní žloutenkou :-) Nebylo by od věci, kdyby se paní Ph.D. skutečně na nějakou zabijačku vypravila.

    V den zabíjačky se konzumují především výrobky podléhající rychlé zkáze, zejména prdelačka, ovar, mozeček a podobně, které až tak moc tučné nejsou.

    Jitrnice, jelita a tlačenka se konzumují až další dny a škvarky se během zabíjačky vůbec nestihne vyrobit, nechává se to na pozdější dobu.

    Žloutenka se na zabíjačce dneska chytá špatně, mnoho pašíků pochází z běžných zemědělských farem s kontrolovaným chovem, ze stejných odkud pak bere maso řezník do masny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).