Hlavní navigace

Názor k článku Žádný moudrý blázen. Herec Jaroslav Dušek je nebezpečný demagog od K> - Havlis, co nechapes ty? Dusek rekl: "A vy si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2023 11:55

    K>

    Havlis, co nechapes ty? Dusek rekl:
    "A vy si myslíte, že ten člověk umře na rakovinu? A já si myslím, že umře na to, že nenávidí život. To vím. Ten člověk nemá rád život, nemá rád sám sebe,"
    To nezni jako ze zivotni styl a pristup je jeden z mnoha vlivu, a v nekterych pripadech to ani vliv neni (azbest, ionizac. zareni). Duskova slova zni jako moznost volby. Coz je kontra tomu co jsem psal ja. Ty jsi napsal: "No vidíš, tak jsme našli schodu. A přesně tak to myslí i Dušek. " - ergo jsme shodu nenasli. Tak jaka shoda, Havlis? Vyrokova logika, vedej co to je?

    Taky nechapu, jak ve vete "Nevím, nakolik lidem jeho typu dávat prostor v médiích. " vidis jakekoliv podnecovani. Jo, chapes tu vetu blbe. Autorka se zamysli. Podnecovani by bylo: "Nedavejme Duskovi davat prostor v mediich".

    Ale budiz. Ja budu podnecovat: nedavejme Duskovi zadny prostor v mediich. Neni duvod sirit jeho blaboly ktere se nezakladaji na pravde. Navic mohou byt skodlive. Umis si predstavit Duskovu ovecku, ktera schyta rakovinu, nebude se ji moct zbavit, a bude v depresi ze se nedokaze drzet uceni sveho "guru"? To ji rozhodne pritizi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).