Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Žádný moudrý blázen. Herec Jaroslav Dušek je nebezpečný demagog od K> - Koukám že tu hromada lidí brání Duška, a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2023 8:45

    K>

    Koukám že tu hromada lidí brání Duška, a přitom o rakovině sami nic neví. Neví že rakovin je hromada hodně rozdílných typů, že u mnoha typů rakovin je známa příčina problému, u mnoha není. Neví že různé rakoviny jsou vlastně hodně odlišné problémy, a přesto si dovolí psát o rakovině jako o jedné věci, a kritizovat lékaře kteří se postavili proti Duškovi.

    A proč? Ignorance, neznalost, víra, důvěřivost, touha po jednoduchých odpovědích na složité problémy.

    Svět není takový jaký byste chtěli, svět je prostě nějaký a nelze ho poznat tak že ignorujete fakta a zahodíte co se Vám nelíbí.

    Rakovina plic způsobená azbestem naprosto jednoznačně není způsobená tím že někdo nechce žít. A proč tohle Dušek ignoruje? Protože Dušek je ezopí*us, a hromada důvěřivcých lidí mu na to skočí.

  • 20. 7. 2023 11:17

    druide47

    Velice by mě zajímalo, u jakých mnoha typů rakovin je známa příčina problému. A především Váš postoj není vůbec holistický. Vše souvisí se vším a způsob který vyznáváte, tedy škatulkování a oddělování, nikdy nemůže vést k celistvému pohledu a tudíž k rozpoznání pravé příčiny problému. Nic se neděje náhodou a zdánlivě vnější vlivy či příčiny při hlubším zkoumání Vás vždy spolehlivě dovedou k sobě samému. To my si svým myšlením, svými postoji přitahujeme do života různé události a skutky které nás oblažují či deptají. Ať už je to cokoli, pravou příčinou onoho dění jsme my sami. My jsme tvůrci a jak tvoříme tak žijeme. Takže ani Vámi zmiňovaná rakovina plic z azbestu, není nic jiného než událost kterou si dotyčný do života sám přitáhl. Odpovědnost za vše co se nám stane neseme my sami. A to je to čeho se lidé tak děsí, proto tolik povyku okolo Duška včetně vás. Společnost se chová přesně naopak , chce po nás,aby jsme neustále odpovědnost za sebe a své zdraví odevzdávat institucím a odborníkům. To ale není život, to je živoření. Hezký den paní "K". P.S. vaše předposlední věta: "Svět není takový jaký byste chtěli, svět je prostě nějaký a nelze ho poznat tak že ignorujete fakta a zahodíte co se Vám nelíbí." je přesně o Vás :-)

  • 20. 7. 2023 13:33

    K>

    Napsal jsi hrodmadu keců, ale ani jeden fakt. Kdežto můj fakt o rakovině azbestu je podložen studiemi už od roku 1900. Opravdu tvrdíš, že chudáci co měli azbestózu si za to mohli sami, protože neměli chodit do budovy s azbestem? Měli si před vstupem vyžádat certifikát o bezpečnosti použitých materiálů? Jen idiot záměrně ignoruje zkušenosti 100 let staré, opakovaně podložené studiemi.
    Selikoff, Irving J. (1978). Asbestos and Disease. Elsevier. pp. 20–32. ISBN 978-0-323-14007-2.

    Tolik povyku kolem Duška je i kvůli tomu, že někteří lidé mu uvěři, a místo aby šli k doktorovi, kteří v některých případech můžou pomoct, tak místo toho zbytečně umírají. A ty jsi jeden z těch hnusáků kteří tohle způsobují, lžeš lidem a bohužel tomu někteří uvěří.

    To není o nějakém škatulkování, to je o tvojí ignoraci faktů. Záměrně ignoruješ co se ti nelíbí a balíš to do nesmyslných keců. Jsi buď hnusný trol, nebo totální dem*ent.

  • 20. 7. 2023 13:55

    Prodigy

    Nick K.
    Máte v sobě neskutečně moc negace a frustrace. Samozřejmě i velmi zbytnělé ego. Ale to je na Vaší úrovni vědomí celkem běžné. Obhroublost, vulgarita je Vaším denním chlebem.

    Víra ve studie a poznávání "faktu", který mohu vidět a osahat si jej Vám zabraňuje překročit Váš stín. Materialismus je Vaší vírou. Budiž. Je to Vaše cesta. Časem poznáte, že existuje i něco víc. Ale rozumím, že se momentálně nacházíte v úrovni vědomí, kdy neuvidíte.

    Ve svém mládí jsem se učil, že nejmenší částicí je elektron s protonem. Dnes se bavíme o kvarkách, leptonech, bosonech. A takto je to i se studiemi.

  • 20. 7. 2023 14:49

    K>

    No jasně, pod víru se dá schovat cokoliv. Od Duškových ezokeců po okrádání lidí nesmysly o magických krystalech, vyšších urovní vědomí, bionických polích, pí-voda... Je toho hodně.

    A pak tu dostaneme nesmysl o tom že jste se něco učil, a teď je to jinak, takže všechny ostatní studie jsou určitě taky špatně.
    Možná kdybyste se opravdu něco naučil o kritickém racionalismu tak by vám to vyřešilo váš neexistující rozpor z dětství.

  • 20. 7. 2023 15:24

    Ctrl+P

    Prodigy: Škoda, že jste ve školství skončil někdy na druhém stupni ZŠ, protože kdyby ne, dozvěděl byste se o takových věcech jako paradigma apod. Typický absolvent vysoké školy života...

  • 20. 7. 2023 14:09

    druide47

    Chápu milá "K", že jste rozrušená protože Vám proklouzávají mezi prsty informace jak tekoucí voda a tím pádem nejste s to je pochopit, rozumím tomu, že v tomto blbém rozpoložení opomenete odpovědět na celkem zásadní otázku i to že pod rouškou anonymity ztrácíte nad sebou kontrolu a nejste schopna rozumné diskuse, ale už jsem Vám to odpustil :-) Radovan Vrba.

  • 20. 7. 2023 14:52

    K>

    Nene, informace unikají vám. Jasně jsem tu postuloval že příčina azbestózy, typu rakoviny, je způsobena azbestem, a vy jste na to nedokázal reagovat.

    Já nechci žádné odpuštění, já chci aby lidi jako vy přestali jiným lidem vtloukat nesmysly do hlavy a tak ohrožovali jejich život.

  • 20. 7. 2023 21:18

    druide47

    Já chci ,,, připomínáte mi malé vzteklé děcko kterému sebrali hračku :-). Neumíte se ani představit, sprostá jste jak dlaždič, ale diskutovat by to chtělo ! :-) Pokud nepřijmete zodpovědnost za své zdraví vy sama, nepohnete se z místa a budete se točit v bludném kruhu faktů, které časem přebijí nová fakta, a pak zas nová. A pořád budete hledat chyby jinde jen ne v sobě a stejně vás to časem dožene, před tím se dá utíkat, i hodně dlouho utíkat, ale ne utéct, je to jako stín. Počká si až se unavíte a pak vás láskyplně obejme a spojíte se v jedno a najednou Vám bude dobře. Ten stín to jste vy, utíkáte sama před sebou. Přeji krásné letní dny!

  • 20. 7. 2023 23:24

    K>

    "diskutovat by to chtělo" - chyba. Jasně jsem napsal že diskuze s tebou nemá smysl. Já si chtěl jen zanadávat na podvodníky a šmejdy typu Duška a tebe.

    To s tím bludným kruhem faktů je nesmysl. Jen slova bez logiky a podstaty. Nic jiného neumíš.

  • 20. 7. 2023 11:26

    Ctrl+P

    Smutné kolik ezopí*usů v populaci je - kolik jich zde napsalo komentář nebo nějaký komentář jiného ezopí*use olajkovalo. Napadat redaktorku za zcela relevantní názor to jim jde, ale aby nám vysvětlili jak je možné, že na rakovinu umírají i malinké děti, u kterých fakt pochybuju, že se jim nechce žít, na to ti demen*i (Havlis, druide47, Holinka,...) evidentně nemají dost mozkových buněk ani odvahy...

    20. 7. 2023, 11:29 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).