Hlavní navigace

Názor k článku Zákon o léčitelích: ministerstvo chce mantinely pro čínskou medicínu i další alternativní směry od JB - Ano, přesně o tom píšu. Všechny zvednuté ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2018 23:59

    JB

    Ano, přesně o tom píšu. Všechny zvednuté ze židle musí naše vláda ohromit svou úderností. Minulost Vůdce v StB a vládnutí s komunisty jsou jen nepodstatné detaily. Hlavně když jeho družina vypráská tu alternativně-léčitelskou svoloč!

    Než se někdo rozsype úžasem nad čistotou té jediné správné medicíny, doporučuji ke studiu např. stručný přehled průšvihů dvou největších farmaceutických koncernů na wiki:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Merck_%26_Co.
    https://en.wikipedia.org/wiki/GlaxoSmithKline#2012_criminal_and_civil_settlement

    Plánovaly se likvidace neposlušných lékařů, umírali lidé kvůli zatajeným vedlejším účinkům, dětem se ordinovala psychofarmaka bez prokázané účinnosti na nezletilé ... jen takové drobnosti. Nic moc zrůdného.

    A teď ten drobný rozdíl:
    - do Aktipu nemusí diváci zvednutí ze židle reportáží nikdy v životě ani páchnout (nezávisle na tom, co papaláši ve vládě schválí nebo neschválí).
    - produkty firmy GSK opakovaně odsouzené za podvody ve farmacii musí dostat formou injekce každý človíček v ČR pár týdnů po narození v rámci povinného očkování vakcínou INFANRIX, později PRIORIX.

    Přeji hezký den a pevné zdraví Vám všem a zejména Vašim dětem!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).