Hlavní navigace

Názor k článku Zákon o léčitelích: ministerstvo chce mantinely pro čínskou medicínu i další alternativní směry od TSD - Jinými slovy raději zaplatili právníkům pozůstalých, kteří je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2018 16:16

    TSD

    Jinými slovy raději zaplatili právníkům pozůstalých, kteří je chtěli obvinit, než aby se nechali tahat po soudech a špinit jméno firmy.
    To znamená, že důkazy nikdo nepředložil.
    Někdy bych chtěl být americkým právníkem. Ti dokážou vysoudit i po dvaceti letech na chlapovi milióny za to, že tenkrát sáhnul ženské na kolínko. Proč mi ta podobnost připadá čistě náhodná.
    Leč stejně jsem se nedozvěděl, že by lék někoho poškodil. Alespoň jeden konkrétní a dotažený případ.
    Zatím samé bla bla. NY Times jsou něco jako Blesk, nebo neee?
    Celkem se bavím tím, že cosi prokazujete na případech z druhého konce Světa o kterých víme jen z amerických novin, které jsou jinak plné fake news . Pokuste se najít adekvátní případ u nás. Nechám se rád poučit jak naše firmy vyrábějí neúčinné léky a neúčinná ba přímo nebezpečná generika prověřená generacemi.
    Jinak musíte být už dost zoufalý, ale vaší úvodní větu bych opravil. Takyskorodoktor a zkratku tsd používám stále a pořád na ostatní se jaksi musíte obrátit jinam. Ne že bych je neznal, ale trefil jste těsně vedle.
    Na druhou stranu na tomto tak "seriózním" webu neustále visí článek Dr. Vavrečky, ve kterém nám dokazuje jak Priorix zabil Elišku z Vacenovic. Sice už léta všichni víme a bylo prokázáno, že ji zavraždila její matka, ale Vitalia neustále předkládá lživou informaci a dementi nikde. Není to jediný případ, kdy dítě "zaručeně zemřelo po podání vakcíny.
    Také zde:https://www.vitalia.cz/clanky/kdyz-uz-ou-tak-pouze-jedna-sarze-hexavakciny/
    se nám tentýž autor snaží "logicky" dokazovat že příčinou smrti bylo podání vakcíny.
    Když pak proběhly pitvy a zjistila se pravá příčina smrti, jaksi zase nikdo nic nedementoval a internet je dále zahnojován lživými informacemi. Nikoho ani ve snu nenapadne uveřejnit opravu a omluvu.
    Tak to jsem vám nastínil, jak to chodí v českém ďolíčku. Předpokládám, že jinde to nebude jiné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).