Hlavní navigace

Názor k článku Zákon o léčitelích: ministerstvo chce mantinely pro čínskou medicínu i další alternativní směry od JB - Pokud by MNĚ vadilo, že se na serveru...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 7. 2018 15:13

    JB

    Pokud by MNĚ vadilo, že se na serveru Vitalia.cz objevuje článek, který svou lživou informací poškozuje mně, mé blízké, nebo třeba můj byznys, tak bych nejprve zkusil kontaktovat redakci, případně vydavatele. Kdyby nereagovali adekvátním způsobem, tak bych vydavatele žaloval.

    To je ovšem reakce pouze na opravdu lživý článek, který někoho poškozuje. Když se objeví článek, který se mi nelíbí, protože kritizuje např. mého obchodního partnera nebo postup našich úřadů (např SUKL), ale žádná prokazatelná nepravda v něm není, musím se s tím prostě nějak smířit.

    Někomu v podobných případech pomáhá, když naříká v diskusích pod aktuálními články a kritizuje server pod přezdívkou nápadně podobnou názvu serveru (např. nick "vitaliacz" obviňuje redakci Vitalia.cz na serveru Vitalia.cz). Každý si kompenzujeme své potlačené emoce jinak. Naštěstí tento způsob je pro společnost relativně neškodný ;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).