Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od Ryki - přesně tak, rád si doma uvařím. nejsem žádný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2013 8:46

    Ryki (neregistrovaný)

    přesně tak, rád si doma uvařím. nejsem žádný expert na vaření, baví mě to. je samozřejmě pravda že nevařím svíčkové, kachny, atd.. ale snažím se dělat rychlá chutná jídla, která si pak druhý den v práci ohřeju. a když už jdu do restaurace max. 1 týdně tak si dám co mi bude chutnat a ano jdu na pořádné jídlo, kde dobře nechám cca. 250-300,- ale jsem s ním maximálně spokojený a můžu doporučit přátelům.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).