Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od Alena Čechová - Pracuju v ulici, kde je na 100 m...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2013 10:32

    Alena Čechová (neregistrovaný)

    Pracuju v ulici, kde je na 100 m několik hospod. O obědové pauze zejí prázdnotou a pomáhají si takovými berličkami, jako každé 3. pivo zdarma apod. V nedalekém nákupním centru je zato narváno a mezi 12.-14. hodinou tam místo neseženete. Jídla jsou tam zhruba 2x dražší než v těch zmíněných hodpodách. Proč asi?
    Že by lidem přestalo být jedno, co jedí? Že by je přestalo bavitr nechat se sekýrovat a okrádat drzým a zlodějským personálem? Lidi hlasují nohama a moc dobře vědí, kde se dobře vaří.
    A jak říká pan P., na chození do hospody není nárok a kdo tam chodí i přes ty otřesné služby, asi si je zaslouží?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).