Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od P2010 - A jaky je prosim rozdil mezi tou "vyvarovnou"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2013 13:01

    P2010 (neregistrovaný)

    A jaky je prosim rozdil mezi tou "vyvarovnou" a "restauraci". Ja tedy zadny podnik s nazvem "vyvarovna" kde maji jen tri jidla neznam, v ulici jsou jen restaurace. Dokonce zadne stravenky nevlastnim.

    Takze tentyz podnik je na obed "vyvarovna" a vecer "restaurace", protoze vecer nabizi ty sama jidla za dvojnasobne ceny ? Nebo jak to tedy je spravne ? :-)

    Jak to tedy mam delat, kdyz nemam zavodku ani stravenky, presto nechci byt v pondeli az patek o hladu a nechci si doma ani varit. Jak je to tedy prosim spravne ? Mam chodit na ten smazak za 200 Kc, protoze jedine na "ten mam narok" ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).