No a proč by podnik nemohl být k obědu vývažovna a k večeři restaurace? Ono to tak leckde funguje a celkem ke spokojenosti zákazníků - prostě se k obědu nabídne menu, kde je na výběr jen třeba ze tří jidel a běžný jídelní lístek není v tu dobu nabízen. Tím, že se dělá jen pár věcí ve větším se přirozeně omezí náklady a dá se udělat menu za celkem přijatelnou cenu. Večer holt funguje širší nabídka za více peněz...
Podobných podniků je až dost a upřímně vaše výklady, že se v Praze nedokážete najíst mi přijdou jek pohádka anebo kverulantství. Sám se sice takto nepotřebuji stravovat vyloženě denně, ale při své práci jsem podobných obědů absolvolval spousty a vesměs bez potíží.
Jo a mimochodem smažák za 200 korun jsem snad ještě nepotkal nikdy a to opravdu nechodím do nejlevnějších hospod. Netvrdím, že se podobná cena nevyskytne, ale není to nic obvyklého ani v Praze.