Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od xf - No, také jsem v podobném místě pracoval. Ty...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2013 15:14

    xf (neregistrovaný)

    No, také jsem v podobném místě pracoval. Ty podniky v nově otevřeném NC to zkoušely po otevření, ale také ne všechny, za dvojnásobek. A měly tam prázdno. Poté, co se srovnaly na 1,0 - 1,5 násobek okolí, tak tam mají rozumnou obsazenost, ale místo tam lze sehnat bez problémů kdykoli.
    Ale podniky v okolí určitě prázdno nemají. Vlastně nejvíce narváno má podnik v celkem nové administračce, s tácy, samoobslužný, hlavní jídlo za 69, polévka, saláty za rozumné ceny, co kdo chce. A slušně tam vaří.

    Personál: v NC je to převážně rychloobrátkový brigádník. Mimo NC, jak kde, ale určitě to není horší.

    Co jsem slyšel od majitele mini sítě pizérií, kromě jedné v NC, tak v posledních letech je výrazný posun, že je dost znát, že lidi šetří. Dříve restauračky šly, dnes nejvíce letí "výdejna" do krabice, s sebou, za menší peníze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).