Vlákno názorů k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od bezny cech - Na jednu stranu dokáže pronést přemoudřelej žvást ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2013 10:30

    bezny cech (neregistrovaný)

    Na jednu stranu dokáže pronést přemoudřelej žvást ve stylu „lidi pořád ještě nenaučili ocenit kvalitu jídla. Radši se nají levně, ale špatně“, na stranu druhou sám přiznává, že s příjmem pod deset tisíc by nedokázal vyžít. A má tu drzost poučovat jiné, aby vydávaly za jídlo víc peněz! Ale čemu se vlastně divím? Odkdy příslušník horních deseti tisíc dokázal pochopit situaci dolních deseti milionů…
    Ještě bych si dovolil citovat samotného mistra, jaký má na to názor. Sami zvažte, jak blízko mají Pohlreichovy duševní pochody k životní realitě většiny obyvatel ČR: „My v Česku se stále litujeme, že nemáme a že tohle nejde. Jenže se podívejte, jaká auta stojí před fast foody, co za domy vyrostlo okolo Prahy. Nebo nahlédněte do nákupních vozíků.“ Takže podle jeho idiotské logiky by lidi měli bydlet v polorozpadlých barabiznách, jezdit ve starejch stodvacítkách a čumět na dvacet let starou Teslu. Inu, Slunce svítí, Země je kulatá a Pohlreich je idiot co si nevidí do huby.
    No nic, v životě jsou důležitější věci než jedno snobský hovado.

  • 14. 5. 2013 9:57

    Joker (neregistrovaný)

    Pohlreich je primitiv, možná duševně narušený člověk, kterýho bych já do kuchyně nikdy nepustil. Vsadil bych se, že je schopný plivnout hostovi do polívky, když se mu nelíbí.

  • 24. 9. 2013 20:01

    Gran Padano (neregistrovaný)

    je trochu dost na hlavu, když je česká rodina ochotná dát půl milionu za oktávku, padesát tisíc za velkou televizi, a zároveň nebejt ochotná dát 30 Kč za kvalitní sýr nebo 50 Kč za šunku... jezdíte v autech za stovky tisíc, čumíte na plasmový televize a jíte papír a chemikálie a olej... v Itálii chudej člověk jezdí v polorozpadlým fiatu z osmdesátých let, ale jí a pije jako "horních deset tisíc v Česku" - takže co je lepší život?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).