Názor k článku Zdravotní nezávadnost potravin je důležitější než jejich kvalita od Pavel - Podle vás "protože při současné úrovni poznání, které...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2012 12:09

    Pavel (neregistrovaný)

    Podle vás "protože při současné úrovni poznání, které se navíc dramaticky vyvíjí, a složitosti potravinářské legislativy neexistuje člověk, který by byl zároveň odborníkem na veterinární problémy, zároveň znal vše potřebné ve fytosanitární oblasti (kontrola rostlinolékařských pravidel), zároveň byl odborníkem přes hygienu a k tomu všemu měl ještě detailní znalosti právnické, třeba kvůli označování potravin."

    Ale chudák restauratér nebo řezník, ke kterému se všichni ti kontrolóři postupně nasáčkují, to všechno znát musí?

    Musí-li všechny tato předpisy ovládat jeden provozovatel jedné provozovny, nechť ho taky kontroluje jeden kontrolór a v praxi tak předvede, že je možné všechny ty předpisy znát.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).