Názor k článku Zelený ječmen: tradiční plodinu dovážíme ve formě prášku od JV - Vždycky když vidím, jak někdo doporučuje nějaké vitamíny...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2013 15:09

    JV (neregistrovaný)

    Vždycky když vidím, jak někdo doporučuje nějaké vitamíny antioxidanty a všemožné dobré věci, pokládám si otázku A TOHLE VŠECHNO MÉMU TĚLU OPRAVDU SCHÁZÍ?

    Vždyť dnes máme vitamíny a antioxidanty a bůhví co ještě navíc v másle, sýrech, pečivu, salámech apod.

    Zatím mi nikdo z doporučovatelů neobjasnil, co mi schází, když jím poměrně normálně a nestrádám. (Rozhodně nečekám hladový na jaro a na první trojlístky, kterých bych se po zimě nabaštil...)

    Mám naopak pocit, že ty vitamíny, minerály a antioxidanty - dámy prominou - nestíhám možná ani vyčůrat a už by do mne někdo rval další třeba v nějakém podobě zeleného ječmene...

    Rád bych si tedy přečetl nějaký kvalitní článek, co dnes schází českému strávníkovi v potravě, když přiměřeně jí docela pestrou stravu po celý rok?

    Tedy nejen, co je dobré mít objektivně v sobě, ale co dobrého nám v sobě vlastně schází a co tam ve faziologických přehršlích už dávno máme a přikládat k tomu totéž už opravdu nepotřebujeme?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).