takový silný masový vývar by se měl správně připravovat několik hodin, na což není téměř v žádné hospodě čas.
Když dělám vývar, tak večer náházím suroviny do hrnce, počkám až se začnou vařit, stáhnu sporák na minimum a jdu spát. Ráno je vývar hotový. To v restauraci nemůžou?
Stejně tak různé masové šťávy vyžadují nějakou dobu přípravy, nehledě k tomu, že reálná potřeba v restauraci je obvykle vyšší, než se na místě vypeče z připravovaného masa.
Já když peču maso, tak většinou se šťáva ani všechna nespotřebuje. Jak to v těch hospodách dělají?
Hele experte, ty jsi asi nikdy nebyl v profi kuchyni, jinak bys mohl vědět, že polévky a omáčky se vaří v kotli, nyní již téměř výhradně na elektřinu. Představa hrnce a rendlíku na propanovém sporáku patří jedině tak do čtvrté cenovky v zapadlé vesnici, ale pravda, tebe na tu 4. cenovou celkem odhaduji. Myslím, že Pavel v takové normální kuchyni na rozdíl od tebe opravdu byl.
tsd
Tak abych to uvedl na správnou míru. Napsal jsem, že DOMA to nechávám přes noc na sporáku. A podotýkám, že mám elektrický, od kterého opravdu nebezpečí ohně nehrozí.
Sice jsem to nenapsal explicitně, ale opravdu mě nenapadlo, že si někdo bude myslet, že v restaracích vaří polévky na sporáku. Na to tam mají většinou jiné vypbavení.