Názor k článku Zimní jídelníček podle našich babiček od Pepan Mencl - Přesně tohle jsme si vyzkoušeli na hotelu v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 11. 2018 9:29

    Pepan Mencl

    Přesně tohle jsme si vyzkoušeli na hotelu v Krkonoších.
    Krkonošská sezónní kuchyně v zimě. Nejenom, že je docela slušně omezený výběr surovin, a sestavení smysluplného menu je nadlidský úkol, ale nepochopení ze stran hostů a jejich reakce na toto je více než nešťastná.
    V lednu; host se ptá na čerstvou zeleninu, odpovím, že nám pod sněhem neroste a reakce hosta? V Kauflandu ji přece mají.

    V současné době provozujeme restauraci v Jičíně a všechny vstupní suroviny jsou bez chemie, žádné nebezpečné přídatné látky, žádné škroby tam kam nepatří, pokud to jde tak jen České (na lokální v Jičíně můžete zapomenout, nic zde není).
    A co místní hosté na to? Tam nejdeme, to bude asi nějaká zdravá výživa. Opět nepochopení, když chcete jídlo připravovat ze základních potravin bez chemie, tak jak by to mělo být.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).