Přesně tohle jsme si vyzkoušeli na hotelu v Krkonoších.
Krkonošská sezónní kuchyně v zimě. Nejenom, že je docela slušně omezený výběr surovin, a sestavení smysluplného menu je nadlidský úkol, ale nepochopení ze stran hostů a jejich reakce na toto je více než nešťastná.
V lednu; host se ptá na čerstvou zeleninu, odpovím, že nám pod sněhem neroste a reakce hosta? V Kauflandu ji přece mají.
V současné době provozujeme restauraci v Jičíně a všechny vstupní suroviny jsou bez chemie, žádné nebezpečné přídatné látky, žádné škroby tam kam nepatří, pokud to jde tak jen České (na lokální v Jičíně můžete zapomenout, nic zde není).
A co místní hosté na to? Tam nejdeme, to bude asi nějaká zdravá výživa. Opět nepochopení, když chcete jídlo připravovat ze základních potravin bez chemie, tak jak by to mělo být.