Názor k článku Značení alergenů v restauracích: idea dobrá, forma nešťastná od lol - A co mam delat, kdyz treba upecu hovezi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2015 15:02

    lol (neregistrovaný)

    A co mam delat, kdyz treba upecu hovezi kytu na slanine a divokem koreni?
    Umim varit a nepotrebuji vypek zahusteny moukou...ale,
    pouzivam jednodruhove koreni treba od Kotanyi a i na celem pepri, bobkovem listu a novem koreni je napsano, ze muze obsahovat stopy vajec, lepku, soji, laktozy...
    K cemu ta opicarna je, kdyz je u jidla pet cisel, ktera tam nemaji co delat??

    Dej volovi funkci...

    Jasne, pro statni uredniky je dulezite vzbudit ve stadu pocit, ze oni jedini se postaraji o jejich zdravi, penize, vzduch v restauraci, lacine nealko...

    Chjo...a kdo vas, vy byrokraticka chatro, bude zivit? Vy to bez okradani lidi na danich nedate. Ale kde to porad chcete brat?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).