Názor k článku Další veřejné tajemství: Zvěřina v restauracích má pochybný původ od Pavel - Jak sám píšete, ty choroby se tepelnou úpravou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2012 13:36

    Pavel (neregistrovaný)

    Jak sám píšete, ty choroby se tepelnou úpravou zničí. A já jsem v žádné restauraci neviděl, že by nabízeli tatarák z divočáka nebo jelena, jedině tak zvěřinový guláš. A pochybuji, že ty choroby přežijí dvouhodinové dušení.

    Ostatně nevím, jak si to doložení původu u zvěřiny představujete. To by za každým střelcem měli jít dva ouřadové, kteří mu vystaví glejt, že to zvíře střelil tehdy a tehdy tam a tam?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).