FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA 5 s
600 g Třeboňského kapra, 200 g slaniny, 150 g Všestarské cibule, 70 g přepuštěného másla nebo sádla, 250 ml červeného vína, 250 g kvasového chleba, 2 lžíce medu, trochu hladké mouky, sůl a drcený Český kmín, zelená nať petržele a celeru. Postup: Kapra naporcujte, osolte a okmínujte. Porce obalte v hladké mouce a hned opékejte na rozpáleném tuku z obou stran. Opečené maso vyjměte a nechte dopékat nejlépe v troubě vyhřáté na 90 ºC. Na pánvi rozpečte slaninu pokrájenou na nudle, drobně posekanou cibuli, přidejte posekanou nať a zalijte vínem. Přisolte, oslaďte medem a nechte zvolna vařit až do mírného zhoustnutí. Rozdělte na opečené topinky.
Více v článku
Oznaceni.eu