FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA 5 s
Achim Šipl, koktejl Cou Cou (2. místo). 0,5 g kokosového oleje, 3 g čaje Genmaicha (s pečenou rýží) , 2 cl pyré Monin yuzu, 3 cl hruškového granini, 3 cl broskvového granini, 10 cl Mattoni perlivé. Ozdoba: Kokos, sušená broskev, jedlý písek, hrušková marmeláda, řeřicha, jedlé květy a kokosovo-citrusový parfém. Pohárky ozdobíme drcenými sušenými fialkami nalepenými na yuzu pyré. Do shakeru vložíme kokosový olej a čaj a rozmačkáme, aby se obě ingredience dobře spojily. Přidáme hruškový a broskvový džus a yuzu pyré, zasypeme ledem a vše v shakeru pečlivě promícháme. Směs přecedíme do pohárku, dolijeme Mattoni perlivou, ozdobíme fialkou a zastříkneme parfémem z kokosu a citrusů. Podáváme na tácku se sušenou broskví, jedlým pískem, hruškovou marmeládou, řeřichou, kokosem a jedlými květy.
Více v článku
Mattoni