FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA 5 s
Kuřecí kari s melounem Suroviny: 4 kuřecí prsa,
1/3 šálku řepkového nebo slunečnicového oleje,
3 stroužky rozmačkaného česneku,
1 polévkovou lžíci nastrouhaného zázvoru,
1 polévkovou lžíci sójové omáčky,
1 šálek majonézy,
1/2 čajové lžičky jemného kari,
1/4 šálku nakládaných okurek,
6 plátků melounu,
čerstvou petrželovou nať na ozdobu Postup:
Kuřecí prsa marinujte dvě hodiny v oleji, česneku, zázvoru a v sójové omáčce. Kuře dejte na gril nebo osmažte, dokud není hotové. Uchovejte ho v teple. Smíchejte majonézu, kari a nadrobno nakrájené okurky. Meloun nakrájejte do tvaru větších hranolků. Kuře naporcujte na plátky a naaranžujte je na meloun. Na závěr ho polijte majonézovou omáčkou a nakrájenou petrželkou.
Více v článku
Nejmelouny.cz