Návod k přípravě jednoho chleba Do 210ml vlažné vody přidejte 21 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 210 g této moučné směsi a rukama nebo ručním mixérem důkladně smícháte. Z takto připravené těsta vyformujte bochánek, který nechte odpočívat 5 minut. následně těsto opět propracujeme, aby v něm nezůstal vzduch. Pak už jen bochník dejte na plech vyložený papírem na pečení, vrch bochníku hluboko zařízněte a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů alespoň 70 minut. Upečený chléb nechte na mřížce vychladnout. Nedávejte péct do ohnivzdorné mísy! Skladujte na suchém místě bez zásahu přímého slunečního záření pečlivě uzavřeny. Minimální trvanlivost do: viz na vrchní části obalu! Hmotnost: 500g Složení tapioková mouka (maniok škrob), jáhlová mouka, mouka ze jitrocele indického, bambusová vláknina, chia semínka, objemové činidlo: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, himalájská sůl. Průměrná výživová hodnota ve 100g výrobku: Energetická hodnota: 1401 kJ / 354 kcal Tuky: 3,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,48 g Sacharidy: 62 g -z toho cukry: 0,5 g Vlákniny: 20,5 g, Bílkoviny: 7,4 g, Sůl: 1,22 g