největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Podcast
Kalkulačky
Těhotenská kalkulačka
Ovulační kalkulačky
BMI kalkulačka
BMI kalkulačka pro ženy
BMI kalkulačka pro muže
Hledat
Vitalia.cz
»
Témata
»
cukrárna
cukrárna
1
–
12
/
12
Restaurace vsadily na jedinou surovinu. Kde vaří z brambor a kde servírují avokádo?
Restaurací zaměřujících se na jeden konkrétní produkt rychle přibývá. A stávají se stále oblíbenějšími. Které podniky staví menu hlavně na jedné surovině nebo jídle, a přesto, nebo právě díky tomu uspěly?
Kateřina Čepelíková
21. 10. 2022
Máslové dorty už nikdo nechce, říkají v rodinné cukrárně. Míša zůstává
Nabídka cukrářských výrobků se mění, trendem jsou produkty s ovocem a lehké, nadýchané náplně. Tradiční zákusky jako věnečky, laskonky nebo kremrole jsou ale zřejmě nesmrtelné, stejně jako dort Míša. Cukrářka Adéla Žáčková z Elce Pelce prozradila i rodinný recept.
Petr Havel
27. 10. 2021
Počet nových komentářů
8
Cukrárna Ollies peče v Čechách francouzskou pochoutku. Tajemství éclairs je ve složení odpalovaného těsta
Jsou výjimečné svou velikostí i kombinací několika náplní a zdobením. Podobné francouzské éclairs (nebo také „eklérky“) koupíte jen v cukrárnách Ollies. V čem tkví výjimečnost těchto dezertů, nám pověděla Tereza Gondková, spolumajitelka cukrárenského řetězce.
Kateřina Čepelíková
7. 10. 2019
Počet nových komentářů
2
V kuchyni Zdeňka Pohlreicha jsem prozřela, říká cukrářka Iveta Fabešová
Rozhovor
ROZHOVOR – Byla manažerkou v korporátní firmě, pak se zúčastnila jedné kuchařské soutěže a její život se kompletně změnil. Kam se Iveta Fabešová posunula po osmi letech od účasti v show Na nože, jak vypadá její cukrářská akademie a kolik slavných citronů denně vyrobí kavárna IF Café?
Kateřina Čepelíková
25. 7. 2019
Počet nových komentářů
1
Cukrářské trendy 2019? Zlato a malované květiny na dortech
Chystáte se letos připravit svým ratolestem, manželovi či rodičům dort k výročí či narozeninám? Zkuste se inspirovat trendy, které jsou platné právě pro tento rok. Bez zlata, barev a štětce se ale neobejdete.
Redakce
21. 3. 2019
Punkové cukrářství s čerstvými větrníky a křivými vizitkami
Cukrářství čp. 1 jsme našli na Vinohradech v místě, kde roky sídlila čistírna. Kabát nám tu už nevyčistí, ale můžeme si ho tu odložit, posadit se, dát si poctivý větrník, makronku, a když nám ho někdo nevyfoukne před nosem, tak i cheesecake.
Kateřina Čepelíková
5. 2. 2019
Počet nových komentářů
2
V Koláčovém království frčí rustikální koláče i chleba s vajíčkovou pomazánkou
V Koláčovém království pečou jen ze základních surovin, chemie a náhražky jim do kuchyně nesmí. A na chuti je to znát. Pokud nefandíte předraženým nafintěným dezertům, ale máte rádi klasiku se špetkou domácí pohody, vyražte s námi do pražských Nuslí.
Kateřina Čepelíková
7. 1. 2019
Počet nových komentářů
2
Cukroví z másla? U nás samozřejmost, říkají v Koláčovém království
Když člověk nestíhá a zároveň se nechce ochudit o vůni a chuť cukroví, může vsadit na to kupované. To, v němž je skutečně máslo, kde se nešetřilo ořechy ani dobrou čokoládou. Jeden takový podnik jsme objevili a olizovali jsme se až za ušima.
Kateřina Čepelíková
4. 12. 2018
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová
Vyrobila čokoládové minidortíky – koule, nad kterými srdce zaplesá, ale na Hithitu s nimi propadla. Neúspěch v kampani ji však neodradil, svému produktu věřila, a tak dnes vlastní útulnou cukrárnu a koulí koule o sto šest. A k tomu pořádá kurzy a servíruje paštiku s Proseccem.
Kateřina Čepelíková
7. 8. 2018
Salima 2016: Trojice českých výrobců, kterou musíte znát
Před pár dny skončil jubilejní ročník potravinářského veletrhu Salima, který hostil nepřeberné množství vystavovatelů, chutí, vůní i výrobků, které ještě neznáte. Poznejte trojici těch, kteří nás nejvíce zaujali.
Kateřina Čepelíková
25. 2. 2016
Dortletky vyrábí majitelka prvorepublikové cukrárny sama. Tři dny
Přestože se celý život věnovala umění a historii, dnes je hrdou majitelkou cukrárny, která dělá jedinečné dortletky. Minidortíky, které sbírají jednu cenu za druhou.
Kateřina Čepelíková
14. 12. 2015
Historické cukrárny
Pozvánka
V regionálním muzeu v Jílovém u Prahy je do 2. 3. 2014 k vidění výstava Historické cukrárny. Nechybí na ní ani prodejna s atrapami cukroví a původní formy či další cukrářské pomůcky.
Redakce
27. 1. 2014
1
–
12
/
12
Domácí lékař
Plicní embolie
Svrab (skabies)
Spálová angína
Pátá nemoc
Bolest na hrudi
Revmatoidní artritida
Vysoký krevní tlak (hypertenze)
Černý kašel (pertuse)
Růže (erysipel)
Agorafobie (strach z otevřených prostorů)
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
PODCAST: Vycvičit se dá i bolest vystřelující ze zad do nohy
PODCAST
ČLÁNKY DO MAILU
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji