největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Podcast
Kalkulačky
Těhotenská kalkulačka
Ovulační kalkulačky
BMI kalkulačka
BMI kalkulačka pro ženy
BMI kalkulačka pro muže
Hledat
Vitalia.cz
»
Témata
»
kuře
kuře
31
–
37
/
37
První strana
Předchozí strana
1
2
Následující strana
Poslední strana
Křehčení – metoda nutící spotřebitele platit v ceně masa vodu
Kolik vody může být v křehčeném mase? Žádný zákonný limit neexistuje. Čili v praxi klidně tolik, aby maso ještě „drželo pohromadě“. Zvláště v případě hovězího je to téměř zločin.
Petr Havel
23. 3. 2012
Počet nových komentářů
12
Čtvrt miliónu kuřat denně. Lze při takovém množství zachovat kvalitu?
ROZHOVOR – Umíte si představit čtvrt miliónu kuřat? Tolik se zpracuje ve Vodňanské drůbeži. Každý den. „Zákazníci začínají více důvěřovat české produkci,“ říká ředitel Milan Říha.
Lenka Krbcová
15. 3. 2012
Počet nových komentářů
2
Vodňanská drůbež obhajuje svoje kuřata
Společnost Vodňanská drůbež nesouhlasí se závěry hodnocení dTestu, v němž Zlaté kuře z Vodňan zcela propadlo. Společnost reaguje na výsledky testů provedených Občanským sdružením spotřebitelů TEST a zveřejněných v únorovém čísle časopisu dTest. O zjištěních jsme vás informovali v článku dTest: Salmonela v kuřatech.
Redakce
20. 2. 2012
Životopis mého kuřete: „život a smrt“ drůbeže ze dvora
ROZHOVOR – Taky máte plné zuby kuřat z hypermarketu, divné beztvaré hmoty bez chuti, zato se zápachem? Variantou je tzv. selská drůbež. Jak a v čem se liší od svých neduživých bratříčků?
Lenka Krbcová
15. 11. 2011
Počet nových komentářů
8
Místo kuřete kupujete jen živočišnou bílkovinu
Chovatel o problémech velkochovů: Nejdůležitější je cena. Vše ostatní, včetně zdraví konzumentů, kvality potravin a kvality života zvířat určených k lidské spotřebě, musí jít stranou.
Jiří Vacek
14. 11. 2011
Počet nových komentářů
40
Veterináři vraceli tuny drůbežího z Polska. Jak se vyvarovat salmonely?
Drůbežáři ze zahraničí, na rozdíl od těch domácích, nemusí chladit kuřecí maso vzduchem, ale vodou. Je to levnější, ale také rizikovější kvůli většímu výskytu salmonel.
Redakce
20. 9. 2011
Počet nových komentářů
3
Bio kuřecí: Cesta masa od kuřátka po pečínku
Za bio kuře zaplatíte zhruba čtyřikrát tolik než za to běžné. Proč je tak drahé? Má vůbec smysl si ho kupovat? Jela jsem se podívat za biokuřaty přímo na farmu a nestačila se divit. Nakonec jsem jedno bio kuře upekla a ochutnala.
Ludmila Hamplová
9. 10. 2009
Počet nových komentářů
9
31
–
37
/
37
První strana
Předchozí strana
1
2
Následující strana
Poslední strana
Domácí lékař
Plicní embolie
Svrab (skabies)
Spálová angína
Pátá nemoc
Bolest na hrudi
Revmatoidní artritida
Vysoký krevní tlak (hypertenze)
Černý kašel (pertuse)
Růže (erysipel)
Agorafobie (strach z otevřených prostorů)
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
PODCAST: Vycvičit se dá i bolest vystřelující ze zad do nohy
PODCAST
ČLÁNKY DO MAILU
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji