největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Podcast
Kalkulačky
Těhotenská kalkulačka
Ovulační kalkulačky
BMI kalkulačka
BMI kalkulačka pro ženy
BMI kalkulačka pro muže
Hledat
Vitalia.cz
»
Témata
»
parmezán
parmezán
1
–
4
/
4
Jak se rodí parmezán Gran Moravia: otec je Ital a matka z Moravy
Je to asi nejznámější sýr svého druhu v České republice, a nejen tady. Jak značka Gran Moravia napovídá, vyrábí se na Moravě, v oblasti Hané. Jeho kořeny ale leží v Itálii, kam se také každý mladý bochník sýra vrací dozrát.
Lenka Krbcová
5. 10. 2021
Počet nových komentářů
1
Jak správně vybrat, skladovat a zpracovat lilek? Italský recept dílo korunuje
Lilek neboli baklažán je chutná a zdravá plodina, se kterou si v našich krajích ještě někdy nevíme rady. Má se lilek loupat, jak poznat zkažený kus, jak lilek vypotit a jak z něj připravit voňavou specialitu – italský zapečený lilek se sýrem?
Petr Havel
2. 6. 2021
Když je v receptu Grana Padano, nemyslí se tím 30% eidam
Nevhodným sýrem můžete pravou chuť italského pokrmu zcela pohřbít. Pravda, Parmezán je drahý, ale to má svůj důvod.
Kateřina Čepelíková
14. 11. 2013
Počet nových komentářů
3
Parmezán – ušlechtilý kmet mezi sýry
V případě parmezánu platí, že čím je starší, tím je lepší. A také ovšem dražší. Pro své nezaměnitelné aroma je hojně využíván při přípravě nejrůznějších pokrmů.
Renata Petříčková
15. 6. 2010
Počet nových komentářů
3
1
–
4
/
4
Domácí lékař
Plicní embolie
Svrab (skabies)
Spálová angína
Pátá nemoc
Bolest na hrudi
Revmatoidní artritida
Vysoký krevní tlak (hypertenze)
Černý kašel (pertuse)
Růže (erysipel)
Agorafobie (strach z otevřených prostorů)
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
PODCAST: Vycvičit se dá i bolest vystřelující ze zad do nohy
PODCAST
ČLÁNKY DO MAILU
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji