Hlavní navigace

Rostlinné nápoje se hodí do kafe i na vaření. Ty od Body&Future obsahují navíc vitamín D3 a vápník

 Autor: Body&Future
Rostlinné nápoje už nejsou jen pro vegany a ty, kdo jsou alergičtí na laktózu. Stávají se běžnou součástí jídelníčku mnoha lidí, kteří si je oblíbili pro jejich chuť nebo jako ekologickou alternativu mléka. Slovenská firma Body&Future nabízí svoje výrobky v několika příchutích, a navíc obohacené o vápník a vitamín D3.
12. 4. 2023

Sdílet

Kvalitní rostlinné alternativy mléka jsou výživné a můžeme je použít téměř ve všech běžných receptech, kam bychom jinak dávali mléko – od dezertů až po omáčky. 

Ty od Body&Future se pyšní vysoce kvalitním složením obohaceným o živiny jako je vápník a vitamín D3, které nejsou u běžných rostlinných nápojů vždy standardem. Vyrábějí se na Slovensku, skvěle chutnají a můžete si vybrat z velkého množství příchutí. Nově jsou také jako jediné na trhu k dostání v unikátním obalu s moderním uzávěrem, který má nižší uhlíkovou stopu.

Rýžové, kakaové nebo mandlové?

Rostlinné alternativy mléka od Body&Future jsou k mání v několika skvělých příchutích – Cacao, Soya, Coconut, Almond a Rice, takže si vybere úplně každý. Navíc je můžete střídat podle vaší momentální nálady a chutě či receptu. 

Už jste vyzkoušeli třeba cappuccino s mandlovým nápojem, smoothie s kakaovým nebo třeba moučník z kokosového nápoje?

A proč se do těchto rostlinných nápojů přidávají živiny, jako je vitamín D3 a vápník? Jsou totiž pro naše tělo nezbytné. Vitamín D3 pomáhá udržovat v kondici náš imunitní systém a může působit preventivně například proti vzniku srdečních onemocnění.  Navíc nám pomáhá udržovat naše kosti a zuby zdravé a pevné, k čemuž přispívá i vápník. 

Autor: Body&Future

Nový obal pro budoucnost a přírodu

Není to však jen vysoká kvalita, jedinečné složení, oblíbené příchuti a lokální výroba, čím se může značka Body&Future pochlubit. Jako první na trhu navíc přichází s ekologičtějším tetrapakovým obalem, který je z 86 procent vyroben z obnovitelných zdrojů (dřeva a cukrové třtiny). Při jeho výrobě se také vyprodukuje o 23 procent méně CO2 v porovnání s běžným kartonovým obalem, takže má mnohem menší uhlíkovou stopu než klasický obal.

Velkou změnou prošlo i samotné víčko. Nový uzávěr je nově pevně připevněný k obalu a je – stejně jako samotný obal – vyrobený z obnovitelné cukrové třtiny. Kromě toho, že je ekologičtější, je navíc pohodlnější a jednodušší na použití, takže se vám s ním bude snáze manipulovat. Je to zkrátka nový uzávěr, který se NEZTRATÍ! Ani z obalu, ani v přírodě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).