Rajčata plněná sýrovým krémem

Sdílet

Ingredience:


Autor: www.bileplus.cz

8 rajčat

100 g Lučiny

50 g rostlinného tuku light

100 g sýra Niva

3 lžíce smetany

sůl

citrónová šťáva

petrželka

1 hlávkový salát

Postup:

  1. Rajčata omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme vnitřek. Prolisujeme tak, abychom odstranili semena.
  2. Půlky rajčat zakapeme citrónovou šťávou.
  3. Rostlinný tuk, lučinu a smetanu vyšleháme na jemný krém.
  4. Osolíme, smícháme se strouhaným sýrem a prolisovanou rajčatovou dření.
  5. Pomocí stříkacího sáčku s ozdobnou trubičkou naplníme rajčata krémem a ozdobíme petrželkou.
  6. Na mísu rozložíme omyté a osušené listy salátu a na ně položíme půlky plněných rajčat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).