Další dotisk knihy Bezlepková kuchařka 2

[Tisková zpráva] Celiakie – nemoc, jejímž řešením je celoživotní bezlepková dieta. Náhle je problém uvařit běžné jídlo, které by neobsahovalo lepek. A každá rada je drahá.

Sdílet

Řešením a zároveň inspirací může být nová knížka známé české autorky a odbornice na bezlepkovou dietu Ivy Bušinové. Po jejím přečtení a hlavně vyzkoušení receptů zde uvedených zjistíte, že bezlepková dieta vám může připravit překvapení v podobě chutných jídel, která budou lahodit nejen vašemu jazýčku, ale také oku. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření a především: Dobrou chuť!

  • Autor:  Ing. Iva Bušinová, Mgr. Libuše Kalvodová
  • Rozsah: 220 stran
  • Prodejní cena včetně DPH:  229 Kč

Zajímavosti z kuchyně v sekci „Jídlo“ na Vitalia.cz

Informace o autorovi:

Autorka vystudovala Provozně ekonomickou fakultu VŠZ Brno, dnešní Mendlovy university. Více jak deset let pracovala jako novinářka. Poté, co byla u ní a jejich dětí zjištěna celiakie, nemoc u které je nutné celoživotní dodržování bezlepkové diety, založila Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu a jako předsedkyně správní rady se věnuje této problematice. Natočila film do pořadu Diagnóza, je autorkou celé řady článků o této nemoci, pravidelně vystupuje v různých pořadech v rozhlase a televizi. Založila a spravuje webové stránky pro celiaky www.bezlepkova­dieta.cz a stránky pro děti U Berušky.

O nemoci: Celiakie

Více informací najdete v našem katalogu nemocí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).