Vychází nová Biokuchařka - maso, drůbež, zelenina

[Tisková zpráva] Knižní novinka Biokuchařka vychází v edici Zdraví & životní styl nakladatelství Grada.

Sdílet

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve „Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu“ v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin.

Thomas Thielmann se narodil v roce 1964, vystudoval Steinberger Hotelfachschule v Bad Reichenhall a praxi absolvoval ve Frankfurter Hof ve Frankfurtu. Vařil v hotelích v Osacea Tokiu, působil jako asistent šéfkuchaře u Karla Ederera v mnichovské restauraci „Glockenbach“ a jako šéfkuchař v Horbruchu v „Historische Schlossmühle“. V roce 1993 založil vlastní „Wirtshaus zum Herrmanns-dorfer Schweinsbräu“ v Glonnu. Zde mohl začít realizovat své dlouholeté přání podávat hostům sezonní kuchyni, která současně odráží specifika daného regionu. Hostům nabízí produkty nejvyšší kvality z ekologického cho­vu.

Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

www.grada.cz

Seriál: U sporáku

Když vařit, tak dobře!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).