Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Jídelny jsou u nás sto let za opicemi školní jídelna 16. 1. 2014 8
Neplaťte za chemii, poznejte opravdový jogurt jogurt zrající v kelímku 10. 1. 2014 -
Mykobakteriózu chytnete z akvária mykobakterióza 10. 1. 2014 5
DameJidlo.cz mění zvyky lidí, říká Tomáš Čupr DameJidlo.cz 9. 1. 2014 6
100% džus je mrtvá tekutina džus 3. 1. 2014 18
V každé kávě je cítit hlína, léky i brambory káva 31. 12. 2013 1
Chlebíčky, po kterých neztloustnete chlebíčky 30. 12. 2013 2
Originální koktejly pro silvestrovskou noc 27. 12. 2013 -
5 blivajzů roku 2013. Zvolte ten nej Ladislav Hruška 26. 12. 2013 32
Vánoční přejídání se dá spláchnout pivem pivo 23. 12. 2013 9
Nemáte doma rozinky s jedem? SZPI 18. 12. 2013 1
5 vánočních potravin pod drobnohledem ořechy 18. 12. 2013 4
Jmelí je jedovaté. Asi jako alkohol jmelí bílé 13. 12. 2013 2
K nejkvalitnějšímu olivovému oleji se musíte propít olej 12. 12. 2013 4
Greenpeace vyzývá Tesco: Nedělejte z Čechů zákazníky druhé kategorie Tesco 11. 12. 2013 20
Kapr musí pořád plavat. I když je mrtvý kapr 9. 12. 2013 -
Chudák Mikuláš, je úplně dutej čokoláda 5. 12. 2013 3
Vánoce za katrem: Kapr, cukroví a na Silvestra svíčková vejce 2. 12. 2013 3
Skutečné svačiny školáků: padesátikoruna a balík chipsů svačina 27. 11. 2013 10
Zápal plic: V Česku si jím projde 150 tisíc lidí ročně plíce 25. 11. 2013 1
Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní olivový olej 25. 11. 2013 59
Týden v belgické nemocnici vyjde 5× dráž než u nás nemocnice 22. 11. 2013 2
Deset italských sýrů, které musíte ochutnat sýr 21. 11. 2013 3
Lučina pro náš trh se vyrábí i v Polsku lučina 18. 11. 2013 8
Když je v receptu Grana Padano, nemyslí se tím 30% eidam sýr 14. 11. 2013 3
Šedivá čokoláda není vadná, jen kvete čokoláda 11. 11. 2013 9
Dříve kuchaři kradli maso, dnes kradou nápady, říká šéfkuchař Radek David 7. 11. 2013 5
Jídlo, které nám jde naproti fast food 6. 11. 2013 7
Sushi není syrová ryba lapená v lepivé rýži sushi 4. 11. 2013 1
Kolumbovi vděčíme za dýně a dýním za figuru dýně 29. 10. 2013 1
Dýně zraje jako víno. Když ji dobře skladujete dýně 25. 10. 2013 -
Polovina českých domácností vaří z polotovarů polotovary 24. 10. 2013 10
Dýně chutná nasladko i naslano dýně 22. 10. 2013 -
7 nejznámějších druhů dýně dýně 21. 10. 2013 7
Nejpálivější chilli pálí i přes rukavice chilli 16. 10. 2013 12
Češi si myjí ruce i 10× denně a pořád je to málo mytí rukou 15. 10. 2013 14
Chceme víc tuzemských potravin v obchodech, ale nevíme, co je česká potravina volební kalkulačka 14. 10. 2013 4
10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací restaurace 11. 10. 2013 17
Doporučení ohledně pitného režimu jsou přežitek Voda 9. 10. 2013 15
Tři ze šesti burčáků jsou falšované burčák 8. 10. 2013 20
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).