Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Do velikonoční nádivky patří kopřiva, škarda i prasetník byliny 4. 4. 2017 -
Bílá vejce se k nám vozí z Polska i Belgie. Kde je na Velikonoce koupíte a za kolik? vejce 3. 4. 2017 1
Liberec bude mít nové farmářské trhy s prověřenými prodejci Farmářské trhy 31. 3. 2017 -
Zkuste letos chlebíček nebo beránka podle Hanky Zemanové Velikonoce 31. 3. 2017 1
Udělejte si domácí kandovanou kůru ovoce 29. 3. 2017 -
Všestarská cibule: výjimečnost se skrývá pod slupkou cibule 28. 3. 2017 -
Jak to chodí ve školce, kde se děti učí zdravě jíst Svačiny pro děti 27. 3. 2017 -
Dnes začal festival Evolution. Byli jsme se podívat BioHanka 24. 3. 2017 3
Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? zuby 20. 3. 2017 76
Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci Chleba 16. 3. 2017 9
Alternativní potraviny táhnou. Co všechno řetězce nabízejí? vegetariánství 15. 3. 2017 7
Martin Hutař: Vizionář, který na česká pole vrátil špaldu Bio 13. 3. 2017 1
Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný olej 9. 3. 2017 3
Kdy díry v sýru znamenají vadu sýr 7. 3. 2017 5
Roman Vaněk: Superpotraviny jsou jen potraviny, často za super ceny Zdravá výživa 3. 3. 2017 6
Proč kozí sýr není žlutý jako ementál? sýr 1. 3. 2017 1
Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei gastronomie 28. 2. 2017 -
Když vaše „špatná nálada“ trvá déle než čtrnáct dní, jednejte, říká psycholožka Deprese 23. 2. 2017 -
S lahůdkovým droždím těsto nenakyne, jde o ochucovadlo vaření 20. 2. 2017 6
Syřidlo do sýrů se donedávna získávalo velmi nehumánní metodou sýr 16. 2. 2017 39
Jsou děti z lesní školky častěji nemocné? školka 13. 2. 2017 -
Lelí's Cupcakes: První cupcake obchod otevřený díky crowdfundingu cupcake 13. 2. 2017 10
Složení, které nečekáte: v rohlíku je běžně sádlo a v lécích lepek složení potravin 9. 2. 2017 29
Skutečně zdravá školka, v níž děti pijí vodu, pěstují zeleninu a milují cizrnu Dítě 6. 2. 2017 7
Nejlepší náhrada za svatební dort? Svatební cupcaky cupcake 1. 2. 2017 -
Liberecký Papírák ožil, může za to U2B. Coffee U Dvou buchet gastronomie 30. 1. 2017 -
Speciální druhy mouk a jejich použití mouka 26. 1. 2017 9
Přestáváte kouřit? Abstinenční příznaky vymizí do měsíce, chuť může přetrvat déle kouření 24. 1. 2017 4
Opravdu se máme bát Nutelly a palmového oleje? Palmový olej 23. 1. 2017 29
Mléko od Madety koupíte i v Číně a Lipánka na Seychelách mléko 17. 1. 2017 -
Když přestanete kouřit, ztloustnete kouření 16. 1. 2017 2
Proč je Blaťácké zlato žluté? sýr 12. 1. 2017 15
V čem je hmyz na talíři lepší než maso? 12. 1. 2017 44
Moravia Lacto umí s mlékem to, co nikdo jiný v Česku mléko 2. 1. 2017 1
Kam s uzeným lososem? Na jednohubky i do hráškové polévky losos 29. 12. 2016 -
Jak vybrat čerstvého kapra ryba 21. 12. 2016 -
Průzkum: na Štědrý den budeme mít kapra, lososa, ale i chobotnice ryby 19. 12. 2016 -
Jak dostat vosí hnízda z formičky? Vánoce 19. 12. 2016 32
Nejlepší vánočka pod sluncem? Ta se sádlem Vánoce 19. 12. 2016 2
Nepečené cukroví vyrobíte i ze zbytků pečeného cukroví 15. 12. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).