Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Obří palačinky s bohatou náplní, to jsou bliny palačinka 12. 11. 2018 -
Umí obezitu léčit i praktický lékař? obezita 7. 11. 2018 1
Koupila plesnivá vejce, drůbežář hází vinu na konkurenci vejce 5. 11. 2018 2
Kloubní výživa pro koně – dobrý nápad pro lidi? kloubní výživa 2. 11. 2018 14
Rohlík.cz spustil lékárnu. Nákup léků vám prodraží Tomáš Čupr 29. 10. 2018 4
Klíště přenáší 7 vážných nemocí. Jak poznáte jejich příznaky? Očkování 26. 10. 2018 -
Štrasburk zakázal plastová brčka, příbory i boxy na jídlo plasty 25. 10. 2018 -
Zelenina a luštěniny dětem chutnají, když víte, jak je připravit děti 25. 10. 2018 -
Klecová vejce jsou bezpečnější než ta z podestýlky, říká odbornice vejce 22. 10. 2018 9
Barva žloutku o kvalitě vejce nic neříká vejce 19. 10. 2018 -
Nekupujte bramborové noky, připravte si je jako šéfkuchař brambory 17. 10. 2018 2
Bacha, padá ti do klína hamburger! fast food 15. 10. 2018 -
Proč zubař neodstraňuje zubní kámen na pojišťovnu, když by měl? zubní hygiena 11. 10. 2018 10
Klíšťová encefalitida: mezi prvním a druhým očkováním byste neměli mít klíště Očkování 11. 10. 2018 4
Zbavte se octomilek zaručenými radami potraviny 8. 10. 2018 5
Na artrózu na rukách kloubní výživa moc neplatí kloubní výživa 8. 10. 2018 2
Květožroutka poradí, jak využít pampelišku v kuchyni pampeliška 5. 10. 2018 -
Indiánská vejce: odlišná barva je to nejméně zajímavé slepice 4. 10. 2018 -
Syrovátka: Dříve krmivo pro dobytek, dnes všelék pro lidi syrovátka 26. 9. 2018 1
Infikované klíště přesídlilo z lesů do měst. Kdo je v ohrožení? Očkování 26. 9. 2018 4
Pekařství Paul: Denně zpracujeme až tunu těsta pečivo 25. 9. 2018 -
Jan Kanzelsberger: Co kuchtí herci, už nikoho nezajímá, dnes lidé vaří podle odborníků kuchařka 24. 9. 2018 -
Muži jsou tlustší než ženy, přestože více sportují olej 18. 9. 2018 1
Tvaroh se nedělí na měkký a tvrdý tvaroh 13. 9. 2018 2
Agrofert stopnul prodej slepic z klecí. „Za odměnu půjdou na jatka,“ říkají ochránci klecová vejce 10. 9. 2018 -
Na vlastní oči: Opilé děti v Praze? Nic tak výjimečného alkohol 10. 9. 2018 -
Na suché paty nejlépe zabírá močovina nohy 5. 9. 2018 3
Test: Který sýr nám při grilování protekl roštem? Ten na grilování sýr 30. 8. 2018 -
Kdo to v Brně polepuje potraviny v obchodech? Greenpeace 28. 8. 2018 11
Barevné bulky na hamburgery jsou ve světě hitem hamburger 27. 8. 2018 -
Opíjejí se už dvanáctileté děti a rodičům to nevadí alkohol 23. 8. 2018 -
Josef Maršálek: Jak jsem se dostal k pečení pro britskou královnu cukrář 20. 8. 2018 1
Test: kde mají v sedm večer měkké pečivo? rohlík 16. 8. 2018 1
Kakao, buchty, koláče… Tvoje máma je plná vzpomínek na dětství kavárna 13. 8. 2018 1
Kolik masa obsahuje hot dog z IKEA? Žádné hot dog 9. 8. 2018 6
Valašské frgály: nepovedené koláče, které chutnají božsky koláč 9. 8. 2018 3
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová cukrárna 7. 8. 2018 -
Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti SZPI 6. 8. 2018 2
Halloumi: sýr na grilování, kterým nahradíte maso sýr 6. 8. 2018 1
Rázová vlna urychlí léčbu a zamezí jizvám úraz 3. 8. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).