Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku med 23. 3. 2018 -
Pěstovat ředkvičku kvůli ředkvičce považuji za blbost, říká michelinský bylinkář bylinky 22. 3. 2018 -
6 druhů rýže: V čem se liší jasmínová a basmati? Která lepí a která se sype? rýže 16. 3. 2018 2
Oleje Bartoš: Naše jméno na obalu je záruka kvality olej 15. 3. 2018 -
Lékaři mají nový lék na rakovinu, hradí ho pojišťovna melanom 8. 3. 2018 1
Kokosový cukr, nebo palmový? Cena je podobná, složení se liší cukr 6. 3. 2018 -
Kuřata grilovaná na ohni, to je bistro Grils gril 28. 2. 2018 2
Test: Kde mají v Praze nejmakovější koláče mák 27. 2. 2018 2
Řecký týden: Proč Lidl nevrátil kříže na kostel? Lidl 19. 2. 2018 5
Markéta Libánská: Místo šéfkuchaře jsem si přirozeně vydobyla gastronomie 19. 2. 2018 -
Jak přežít tři měsíce bez kuchyně vaření 15. 2. 2018 -
Kaufland spustil valentýnskou antikampaň, zákazníci jsou v šoku Kaufland 12. 2. 2018 11
Pastrami: sendvič, kterému podlehl New York, je i v Česku hovězí maso 12. 2. 2018 18
Lékař musí umožnit kopírování vaší zdravotní dokumentace. I zadarmo VZP 9. 2. 2018 -
Jak si přírodně obarvit potraviny? Stačí pár květů byliny 8. 2. 2018 1
Vymýtit dvojí kvalitu potravin nebude snadné. Optimismus není na místě Kvalita potravin 5. 2. 2018 4
Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu pizza 5. 2. 2018 3
Kulinární popel, nová dimenze vaření byliny 1. 2. 2018 -
Limonádová dieta: Trend, který provokuje poruchy příjmu potravy Dieta 30. 1. 2018 -
Kaufland se chlubí hygienickou stanicí, ubrousky v ní ale nedoplňuje Kaufland 26. 1. 2018 -
Jak na stres v práci? Vydýchejte ho jóga 26. 1. 2018 -
Kostkovému cukru je právě 175 let cukr 24. 1. 2018 4
Do tradiční medoviny nepatří ani cukr, ani líh med 22. 1. 2018 -
Rozdíl mezi fetou a balkánským sýrem? Trik je v mléce sýr 18. 1. 2018 2
Makro má dost polských jablek s pesticidy. Od farmářů požaduje rozbory jablka 16. 1. 2018 2
Prasklé koutky: Banalita, nebo příčina vážnější nemoci? kůže 9. 1. 2018 2
Kamu: nejbarevnější kuchařka, která vařila s Jamie Oliverem gastronomie 5. 1. 2018 -
S igelitkami zadarmo je ámen. Kolik kde zaplatíte? nakupování 3. 1. 2018 -
Od ledna hubnu: Tohle je můj plán změn Hubnutí 28. 12. 2017 -
Jak se rodí Bohemia Chips brambory 26. 12. 2017 -
Ne, letos se na Vánoce nepřejím Dieta 22. 12. 2017 1
Nejlevnější a nejdražší vánoční kapři v České republice. Kde je mají? ryba 20. 12. 2017 -
Kapří hranolky a další tipy, jak připravit rybu jinak ryba 16. 12. 2017 -
Tyhle jedlé dárky k Vánocům ještě stihnete vyrobit Vánoce 15. 12. 2017 -
Vánoční cukroví ze zeleniny: Skvělé, vláčné a jemné Vánoce 14. 12. 2017 -
Je Hera pokaždé jiná, nebo se vám to jen zdá? pečení 8. 12. 2017 1
Čím nahradit máslo při pečení cukroví máslo 7. 12. 2017 -
Čím naředit čokoládu na polevu? čokoláda 6. 12. 2017 1
Pečeme cukroví: Jak získat změklé máslo do deseti minut máslo 5. 12. 2017 -
Jak budou mít otevřeno obchody během prosince? Vánoce 1. 12. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).