Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Jste nemocní? Mohou za to vaše střeva Zdravá výživa 15. 6. 2016 9
Hit léta? Cold brew, káva 12 hodin extrahovaná za studena káva 13. 6. 2016 -
7× o celiakii: Může celiak pracovat v pekárně? Bezlepková dieta 10. 6. 2016 1
Helena Houdová: Být vitariánka se třemi dětmi je náročné Vitariánství 7. 6. 2016 41
Jak poznat kvalitní med? Zcukernatí včelí med 6. 6. 2016 2
Smoothie není jen pití, je to životní styl nápoj 2. 6. 2016 11
Stačí vynechat jen sladké limonády a zhubnu. Nesmysl! Dieta 1. 6. 2016 1
Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? Palmový olej 31. 5. 2016 38
Když je v akci pivo a cukr, prodá se v obchodě o 15 000 rohlí­ků víc pečivo 30. 5. 2016 -
RawFest přiveze letos britskou kuchařskou hvězdu Russella Jamese Raw food 27. 5. 2016 2
Co znamená, když je nemocnice nekuřácká? Že se kouří venku kouření 25. 5. 2016 10
Proč máme prasklý chléb nejraději? chléb 25. 5. 2016 1
Vybírám si, komu svůj panenský med svěřím, říká včelař Jiří Smolík med 24. 5. 2016 4
Prague Cheesecake festival hostí letos více nadšenců Cheescake Festival 17. 5. 2016 -
Řecký balzamikový krém patří do dortu i marinády. Jak se vyrábí? grilování 17. 5. 2016 1
10 rad šéfkuchařů pro perfektní grilování grilování 13. 5. 2016 1
Kde všude lze v Praze grilovat? V parku i na loďce grilování 12. 5. 2016 -
Rukama mi prošlo deset tisíc koblížků, říká majitelka Růžového domečku koblihy 12. 5. 2016 3
Domácí dobroty bez lepku: Nad těmi nos neohrnete Bezlepková dieta 9. 5. 2016 -
Co s chřestem v kuchyni? chřest 6. 5. 2016 2
Bílý chřest roste v hrobech, zelený na poli chřest 5. 5. 2016 -
Alena Malíková: KPZ není běžný bedýnkový systém Bio 2. 5. 2016 1
Jíme s Mírou: Domácí výrobna, kterou si zamilujete gastronomie 29. 4. 2016 -
Na zimu hážeme mléko do zámeckého sklepa, říká majitelka kozí farmy mléko 26. 4. 2016 1
Hubnete, sportujete? Správně pijte minerální voda 21. 4. 2016 1
V nemléčné kaši Nestlé se našel nebezpečný atropin dětská výživa 14. 4. 2016 5
Prague candy festival: Rozpočet se pohybuje v řádu statisíců sladkosti 14. 4. 2016 8
Lepší než medvědí česnek je česnek podivný česnek medvědí 11. 4. 2016 3
Podpora Klasy vytáhne ze státní kasy 298 miliónů Klasa 7. 4. 2016 -
Co všechno se dá v přírodě teď sníst? bylinky 7. 4. 2016 -
Kavárna s pražírnou budila emoce. Dnes je plná lidí káva 7. 4. 2016 1
Olomoucké tvarůžky: Proč už syrečky nesmrdí? sýr 4. 4. 2016 33
Pekař Mikula: Neumím vyrobit rohlík za šedesát pět halířů pečivo 30. 3. 2016 2
Vejce od slepic z haly? Zbytečné utrácení, tvrdí veterináři. Ochránci žasnou vejce 25. 3. 2016 21
Veterináři o kontrolách restaurací: Chceme nedostatky řešit hned kontrola potravin 24. 3. 2016 -
Které pojišťovny vám zaplatí cestovní očkování? pojišťovna 22. 3. 2016 1
Farma Jeřmanice: Náš tvaroh zraje osmnáct hodin mléko 22. 3. 2016 -
Máslo Dr. Halíř vyhrálo dva testy, výrobce o tom ale moc mluvit nechce máslo 21. 3. 2016 12
Ahold prodával falšovaného pangase. Bylo v něm 50 % vody ryba 18. 3. 2016 1
Farmářské trhy v Karlových Varech nabídnou sýr máčený v tuzemáku Farmářské trhy 18. 3. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).