Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Farmářské trhy v Karlových Varech nabídnou sýr máčený v tuzemáku Farmářské trhy 18. 3. 2016 -
Nejdůležitější je hlídat konec a nefrajeřit, říká výrobkyně řepného sirobu cukr 18. 3. 2016 2
Praha: Letos řádila Legionella v kohoutcích už třikrát Voda 17. 3. 2016 -
Tvarůžková cukrárna: Denně zpracujeme deset kilo tvarůžků gastronomie 17. 3. 2016 -
Alergii na mléko skoro nikdo nemá, ale svádí se na ni všechno, říká profesor Intolerance laktózy 11. 3. 2016 39
Snídáte Bebe Dobré ráno a tloustnete? Nedivte se cereálie 9. 3. 2016 2
Chtěla si vydělat patnáct tisíc měsíčně, teď má firmu se sto zaměstnanci Raw food 7. 3. 2016 4
Jednorázové krabičky na jídlo jsou trend budoucnosti. Co na to Greenpeace? obaly potravin 4. 3. 2016 5
DJ, který v Karlíně připravuje kanadskou specialitu poutine hranolky 4. 3. 2016 6
Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood vaření 1. 3. 2016 -
Zájem o potraviny bez palmového oleje roste. Kde je seženete? Palmový olej 29. 2. 2016 10
Státní ústav pro kontrolu léčiv nedoporučuje používat Bioparox Rýma 26. 2. 2016 7
Výrobce stahuje i z českého trhu tyčinku Mars. Našel se v ní plast MZe ČR 25. 2. 2016 3
Salima 2016: Trojice českých výrobců, kterou musíte znát sýr 25. 2. 2016 -
Restaurace píší: Alergeny máme ve všem. To je na pokutu SZPI 23. 2. 2016 5
Stejný výrobek, různé složení. Jde o nehoráznou manipulaci, bouří se Češi SZPI 19. 2. 2016 14
Jak se vyrábí mozzarella? Každý kus je originál sýr 16. 2. 2016 -
Mozzarellart: Sýry vyrábějí z českého mléka, obchodují po italsku sýr 9. 2. 2016 -
Ministerstvo: Palmový olej nezakážeme, není důvod Palmový olej 8. 2. 2016 21
Nesnáším, když vidím v kavárnách rozmražený cheesecake káva 1. 2. 2016 3
Cukr a sůl: bílé zlo cukr 28. 1. 2016 9
Benefity a rizika červeného masa maso 25. 1. 2016 7
Proč se po hubnutí dostavuje jojo efekt? jojo efekt 21. 1. 2016 2
Pane vrchní, vy nemáte wifinu?! wi-fi 18. 1. 2016 15
Nechci na bezlepkové dietě vydělávat, říká restauratér Lepek 14. 1. 2016 7
Pultový prodej sýrů: Fůra obalů a nervů balení potravin 11. 1. 2016 7
Hranolky v McDonald's se stříkají cukrem cukr 5. 1. 2016 17
Co budou jíst na Vánoce nejlepší foodblogeři? Vánoce 23. 12. 2015 16
Recept na bramborový salát a cukroví podle food blogerů Kuchařka ze Svatojánu 23. 12. 2015 2
Kapr býval nóbl ryba, losos jídlo chudiny kapr 22. 12. 2015 9
McDonald's: Maso i hranolky máme z Polska McDonald´s 21. 12. 2015 34
Kapr má jediné místo bez kostí ryba 17. 12. 2015 6
Dortletky vyrábí majitelka prvorepublikové cukrárny sama. Tři dny cukrárna 14. 12. 2015 -
Nejdražší vlašské ořechy mají v Globusu. A nejlevnější? vlašské ořechy 7. 12. 2015 15
Jak uchovat vlašské ořechy? Zavařte je ořechy 7. 12. 2015 1
Nají se bezlepkář v běžné restauraci? Záleží na kuchaři Lepek 30. 11. 2015 8
Restaurace Uhelna: Vaříme bezlepkově, ale nepoznáte to Bezlepková dieta 30. 11. 2015 -
Veronika Klamtová, majitelka raw cukrárny: Obchody jdou moc dobře Raw food 24. 11. 2015 11
Obézní, kardiaci a cukrovkáři končí na dialýze Ledviny 23. 11. 2015 -
Salám s plísní se vyrábí z mraženého masa salám 16. 11. 2015 14
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).