Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? olej 30. 6. 2015 38
Nevyrábím zmrzlinu pro davy, říká majitel zmrzlinárny 2AD zmrzlina 22. 6. 2015 24
I letos bude oblíbené espreso s tonikem, říká baristka káva 15. 6. 2015 1
Jak vybrat ideální gril? Horko těžko gril 10. 6. 2015 10
Člověk by měl sníst denně dvě kila jídla Vím co jím 8. 6. 2015 1
Tyhle krávy dojí robot. Lidi jim nechybí mlékárna 3. 6. 2015 15
Kitchen story: Jak vaří manželé v kuchyni? vaření 2. 6. 2015 -
Marináda na grilování: patří na maso, ale nikdy ne na gril marináda 29. 5. 2015 1
Kohoutková voda v Dejvicích je závadná. Způsobuje průjem Voda 28. 5. 2015 -
Marta Tovtová: Východní medicína umí většinu nemocí úplně vyléčit Čínská medicína 27. 5. 2015 57
Test: Když je zmrzlina jen vzduch, voda a chemie zmrzlina 25. 5. 2015 33
Zmrzlina se dá udělat téměř ze všeho, říká zmrzlinářka zmrzlina 25. 5. 2015 -
Co bylo dřív – prášek, nebo pilulka? lékárna 20. 5. 2015 -
Kuchařka první republiky: Ideální děvče hrálo tenis a umělo jíšku kuchařka 19. 5. 2015 -
Kuchařka pro mého muže: láskyplný manuál vaření kuchařka 14. 5. 2015 -
Lokálka: Prodáváme jen to dobré. A mrkev v rohlíku potraviny 11. 5. 2015 -
Sedmá generace lékárníků: Lékárny vyráběly většinu léčiv samy, dnes jen 3 % lékárna 7. 5. 2015 7
Sushiqueen: Asi jsem se opravdu měla narodit v Asii sushi 4. 5. 2015 -
Pekař Kabát: Nemáme tu konkurenci pekař 30. 4. 2015 6
V roce 2020 dojde kakao? Nevěřím, říká majitelka Čokoládové cukrárny čokoláda 27. 4. 2015 7
U nás pracují prodavači, ne podavači, říká šéf nevšední masny stařené maso 20. 4. 2015 -
Děti pijí kávu a energy drinky, přitom stačí voda a minerálky energetický nápoj 15. 4. 2015 2
Přesolený český národ sůl 13. 4. 2015 10
Bylinky, zelenina a jahody na parapetu? Jde to bylinky 8. 4. 2015 -
Léky na akné přestávají zabírat Akné 1. 4. 2015 17
Obsahují hamburgery z McDonald´s an­tibiotika? McDonald´s 31. 3. 2015 1
Šmarjá, co to je? Alergie na nový gauč a na montérky Alergie 30. 3. 2015 1
Jak se obchody staví ke svým chybám? potraviny 25. 3. 2015 3
Kytkožrout se v zimě ukájí šnytlíkem z hypermarketu jedlé květiny 18. 3. 2015 1
Došla vejce? Vraž do toho banán Veganství 16. 3. 2015 35
Falšování medu v Česku vesele pokračuje med 12. 3. 2015 7
Jak se vyrábí cukr: pohádka o veliké řepě in natura cukr 10. 3. 2015 8
Kitchenette: Food blog byl můj sen kuchařka 9. 3. 2015 1
Dříve 197, dnes 7. Proč mizí cukrovary? cukr 2. 3. 2015 15
Florentýna: Armáda dobrých kuchařů u nás nevzniká Kuchařka pro dceru 26. 2. 2015 1
Laserová operace očí: Z krátkozrakého dalekozraký oční vada 25. 2. 2015 6
Punčochy na křečovky navlékejte naruby Žilní potíže 20. 2. 2015 -
S čím nejčastěji chodíme na kožní? kůže 13. 2. 2015 5
Chutnala jim instantní polévka, teď vaří Konečně vývar vývar 3. 2. 2015 10
Nejčastěji klecově chované zvíře není kuře klecové chovy 29. 1. 2015 11
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).