Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Inspekce odkrývá zákulisí kontroly potravin SZPI 27. 1. 2015 -
Test: Kohoutková voda v restauraci přijde i na šedesát korun Voda 22. 1. 2015 24
Za 60 miliónů se ministr dozvěděl, že Češi rádi soutěží MZe ČR 21. 1. 2015 3
Kvalitní vývar vařím dva dny, říká majitel francouzské restaurace Francouzská kuchyně 16. 1. 2015 6
Otestovali jsme food projekt Nataliri.cz. Byl to průšvih varime.cz 12. 1. 2015 19
Chůze bosky je zdravá pro vaše plosky zdravá obuv 9. 1. 2015 12
Jak se vyrábí párky párek 8. 1. 2015 18
Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval Maso a kobliha 2. 1. 2015 3
Mareš o Vánocích drží žravou, Kohák zapaluje stromeček Vánoce 19. 12. 2014 -
Kvásková vánočka zabere celý den. Ale stojí za to, tvrdí Maškrtnica vánočka 16. 12. 2014 -
Češi a Poláci mají rádi stejné obchody i jídla polské potraviny 12. 12. 2014 4
Co jedí na Vánoce celiaci, vegetariáni a vitariáni Vánoce 10. 12. 2014 15
Nejlepší kuchař: Pohlreich, Hruška, Vaněk? Maminka! Jiří Babica 9. 12. 2014 4
Kapři se „vylepšují“ krmivem kapr 9. 12. 2014 1
S astigmatismem 3D film neuvidíte oko 4. 12. 2014 8
Levné tuky do vánočního cukroví nepatří cukroví 1. 12. 2014 3
To není mrkev pro dobytek, ale pro Francouze plýtvání 28. 11. 2014 5
Lidé chtějí jednoduché dobro: Perník z lásky perník 26. 11. 2014 3
Test: Řezník maso umele zdarma, ale stojí to za to? maso 21. 11. 2014 12
Dítě přesolíte už jedním rohlíkem se šunkou sůl 20. 11. 2014 9
Staňte se pekařem. Není nad domácí housky housky 14. 11. 2014 9
I vitariáni jedí svíčkovou i cukroví. A ne, že ne Vitariánství 12. 11. 2014 10
Mám obrovské problémy, říká Roman Vaněk Roman Vaněk 11. 11. 2014 5
Prodejci mají nový trik: Odstraňují data trvanlivosti SZPI 5. 11. 2014 7
Je ten sýr plísňový, nebo už plesnivý? Sklizeno 4. 11. 2014 8
Dřív než začnete sportovat, musíte se napít sport 3. 11. 2014 -
Roman Vaněk a Anna Strunecká mají nové knihy: Trháky, nebo propadáky? Anna Strunecká 29. 10. 2014 36
Banán samotář je neprodejné zboží banány 23. 10. 2014 10
Nejnovější výživová doporučení nemáme šanci dodržet výživová tvrzení 21. 10. 2014 12
Co špatného v mládí sníš… Zdravá výživa 16. 10. 2014 -
Otroci jídla: Těší se, až se přejedí přejídání 13. 10. 2014 -
Brambory na Vysočině rostou buď z kopce, nebo do kopce brambory 9. 10. 2014 1
Rohlík.cz nebo iTesco: Co je lepší? Rohlik.cz 6. 10. 2014 16
Minerálka je pěkně stará voda minerálky 2. 10. 2014 1
Potraviny „jako“ čerstvé: Pasterace nebo paskalizace? pasterizace 30. 9. 2014 1
Moštovna Lažany: Jablka jim prodávali i se psy jablečný mošt 26. 9. 2014 2
Země na talíři nám otevře oči Země na talíři 18. 9. 2014 -
Za český česnek se u nás vydává česnek ze Španělska česnek 15. 9. 2014 1
Není nemoc, na kterou by u nás nerostla bylina, říká fytoterapeut bylinky 12. 9. 2014 37
Mladý kokos je plný vitamínů, masa a pudinku mladý kokos 10. 9. 2014 1
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).